Complete vachtverzorging  voor  uw hond

Trimsalon Lobbes

Over mij

Mijn naam is Rita Doolhof en ben sinds januari 2005 de trotse eigenaresse van Trimsalon Lobbes. De droom die ik als klein meisje al had, is in vervulling gegaan. De naam is te danken aan de hond waar ik 12 jaar van heb mogen genieten en zielsveel van gehouden heb. Ik ben gediplomeerd trimster, heb de opleiding gevolgd bij HKI ( Huisdier Kennis Instistuut).
Specialisatiecursussen heb ik gevold voor de Poedel, Bouvier, Westie en de Engelse Cocker Spaniel.

Ik heb met veel plezier  Gedrag & Gehoorzaamheids trainingen gegeven bij de Kynologenclub Rotterdam van 1991 tot 1996 en bij Hondenopleidingscentrum Hoeksche Waard van 2003 tot en met 2006.

Tevens ben ik in bezit van het diploma AKK (Algemene Kennis Kynologie). Ben nu bezig met de opleiding KK2, zodat ik daarna de opleiding E&B(Exterieur & Bewegingsleer) kan gaan doen. Verder volg ik regelmatig lezingen, cursussen en workshops om op de hoogte te blijven van mijn grootste passie: de Hond. Ik werk op afspraak, dus alle aandacht voor de hond in een rustige omgeving. Met veel liefde krijgt uw hond een schoonheidsbehandeling, tussendoor belonen met stem of een brokje,zodat de goede vertrouwensband van de hond een fijne behandeling garandeert. Als de behandeling klaar is, wordt de eigenaar gebeld en speel ik nog even met de hond. Na iedere trimbeurt krijgt uvoor de hond wat lekkers mee.